Dit zijn de mooiste landen voor een vakantiehuisje

Dit zijn de mooiste landen voor een vakantiehuisje

Even ontsnappen aan de regen en kou in Nederland wil iedereen wel eens. Een goede oplossing hiervoor is een vakantiehuisje. Op lange termijn bespaar je geld op je accommodatie. Je hoeft als je er even tussenuit wil alleen maar een vliegticket te boeken. In dit artikel een overzicht met tips van de mooiste landen voor een vakantiehuisje.

1. Griekenland
Griekenland is een prachtig land met veel eilanden. Je vind hier cultuur, stad en strand, voor ieder wat wils dus. Bovendien vlieg je vanuit Nederland voor een leuk prijsje naar Griekenland. Griekenland is in vergelijking met Nederland ook nog eens een stukje goedkoper, een ideaal land voor een vakantiehuis dus.

2. Portugal
Portugal is een geweldig land met een open cultuur. Je vind hier vriendelijke mensen en een ontspannen sfeer. Het weer is altijd lekkerder dan in Nederland en de prijzen zijn een stukje lager. Van een vakantiehuis in Portugal zal je zeker geen spijt krijgen.

3. Belize
Een stukje verder dan Griekenland of Portugal, maar zeker een geschikt lang voor een vakantiehuis. Belize is een Caribisch eiland met prachtige landschappen. Wil je een vakantiehuis buiten Europa is Belize een hele goede optie.

4. Frankrijk
Wat dichter bij huis ligt Frankrijk, met pittoreske dorpjes is dit een perfect land voor een vakantiehuis. Je kunt er met de auto naar toe, dus je kan zelf je koffers pakken voor een lang weekendje. Lekker eten, goede wijn en lekker weer, wat wil je nog meer?

5. Verenigde Staten
Ben je op zoek naar een vakantiehuis buiten Europa, kijk dan zeker naar de Verenigde Staten. In de Verenigde Staten vind je cultuur, mooie steden, fijne stranden en gezellige mensen. Kijk bijvoorbeeld voor een huisje in Florida, hier heb je veel kans op lekker weer en er is veel te doen in de omgeving.

Hopelijk heb je iets aan deze lijst met de mooiste landen voor een vakantiehuis. Nu volgen er nog een paar handige tips voor als je op zoek bent naar een vakantiehuis.
– Bedenk als eerst naar wat je wilt, een vakantiehuisje aan het strand of juist midden in de stad.
– Kijk naar de prijs, er zijn verschillende landen die een vergelijkbare natuur hebben, maar het ene land is een stuk goedkoper dan het andere land.
– Ga eerst in het echt kijken bij het huisje voor je het koopt. Op foto’s ziet alles er nieuwer en beter uit, dus ga echt naar het huisje toe om te kijken wat de staat ervan is.
– Kijk goed naar de ligging, je wilt natuurlijk niet heel afgelegen liggen van het centrum. Kijk of er een supermarkt in de buurt is en of je bijvoorbeeld goed bereik hebt vanuit je huisje.

Reacties zijn gesloten.